martes, 2 de octubre de 2007

GAMBIA



Ha arribat el moment de parlar de Gambia.

Sense paraules. Indescriptible. Inoblidable.

I és que Gàmbia enganxa. I enganxa de tal manera, que només d'arribar aquí hagués tornat a marxar. I és que en aquests moment, quan ja han passat dos mesos, necessito recordar, necessito tornar-hi, encara que sigui a través de la imaginació...

La llum de Gàmbia, els seus colors, el seu gust...i sobretot, la seva gent. Evidentment que hi ha de tot, ara no tot serà de color de rosa, però la majoria, gent amable, calmada, simpàtica, sempre apunt per regalar-te un somriure. I el millor de tot: ELS NENS. Encara veig la seva mirada, la seva cara il·luminada per un caramel (mindi!!!!!!!!!!!), o simplement, per haver-li dit alguna cosa. I encara sento les seves veus, jugant, rient, cridant, cantant, cantant-nos a nosaltres ("beautiful flowers..."). Més que coses concretes, és la sensació..de relax, de estar bé amb un mateix, de plenitud.


Ho enyoro, ho enyoro molt. Fins aviat Gàmbia!


6 comentarios:

Zazpi dijo...

Guapa que guai haver viscut aquesta esperiencia, aquestes son les bones perque t'omplen y et sents del tot realitzat, valen la pena sobretot per aixo perque com dius tu es dona tot d'un mateix a canvi de res i aixo es el millor del món.

Gracies per compartir el viatge!!!
Nikus*

Miguel Barrios Payares dijo...

hola, te hablo en el unico idioma donde me siento comodo jejeje, no entendi mucho de lo que has posteado, espero que en algun momento postees algo en español,
gracias por la visita a mi blog,
saludos para ti.
---<-<-@
P.D: me estaré pasando por aqui.

Carme Fortià dijo...

Semblen d'aquelles experiències que t'omplen i et buiden a la vegada. I pel que dius, seria bonic tornar-hi o anar-hi per primer cop!

may dijo...

ei zazpi! la veritat és que sí, i per aixo aquestes ganes de tornar-hi!! jejej
*nikus*

hola miguel! siento que no hayas entendido mucho, pero si te interesa el tema, en la pagina www.gambiaexperience.es esta en español, catalan e ingles.
gracias por la rosa! besos

hola carme! la veritat és que allà em sentia totalment plena, és un cop aqui que he sentit aquesta buidor de la que parles, més que res per la impotència i la injustícia, i sobretot per la gent que hem conegut allà. I sí, seria molt bonic tornar-hi.

Miguel Angel Peláez dijo...

Me atrae Gambia desde hace tiempo asi que ante su llamada solo me falta atravesar su puerta algún día...jeje.
De momento me servira esta magnifica web sobre vuestra "Gambia Experience".
Gracias.

may dijo...

hola namasté,
estoy pensando en volver por vacaciones de navidad...
Si necesitas algo, no dudes en ponerte en contacto conmigo.
Gracias a ti. Saludos!!